2016 рік
Головне меню


Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування
Шановні педагоги, що здебільшого впливає на професійний розвиток педагога?
Всього відповідей: 229

 

 















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.06.2018, 00:57

Відкриті торги

Річний план закупівель на 2016 рік.

ДК 016:2010 -22.23.1(ДК 021:2015 -44221000-5) -  Вироби пластмасові для будівництва; лінолеум і покриви на підлогу, тверді, не пластикові (Вікна).

ДК 016:2010  10.51.4 Сир сичужний та кисломолочний ДК 021:2015 15544000-3– Сир твердий

ДК 016:2010  01.13.1 – Овочі листкові  (Капуста) (ДК 021:2015 03221000-6– Овочі (Капуста)

ДК 016:2010  01.13.5 - Коренеплоди та бульбиїстівні з високим умістом крохмалю та інуліну (Картопля) (ДК 021:2015 03212000-0– Картопля)

ДК 016:2010  10.13.1 - Консерви та готові страви з мяса, мясних супродуктів чи крові (ДК 021:2015 15131000-5  – М’ясні пресерви та вироби (Ковбаси, сосиски, сардельки)

ДК 016:2010  10.12.1 – М'ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене (ДК 021:2015 15112000-6– М'ясо свійської птиці (Тушки курей)

ДК 016:2010  10.51.3–Масло вершкове (ДК 021:2015 15530000-2–Масло вершкове)

ДК 016:2010  10.52.1 – Молоко та вершки рідинні обробленні (ДК 021:2015 15511000-3– Молоко)

ДК 016:2010  01.13.4 - Овочі коренеплідні, цибулинні та бульбоподібні (буряк, морква, цибуля) (ДК 021:2015 03221000-6   – Овочі (буряк, морква, цибуля)

ДК 016:2010  10.72.1 - Виробихлібобулочні, зниженоївологості, та кондитерські, борошняні, тривалого зберігання (ДК 021:2015 15821000-9– Підсмажені хлібобулочні вироби (Печиво, сухарі, вафлі)

ДК 016:2010  10.20.1 - Продукція рибна свіжа, охолоджена чи заморожена (ДК 021:2015 15221000-3 – Морожена риба (Хек без голови)

ДК 016:2010  10.51.4 – Сир сичужний та кисломолочний (ДК 021:2015 15542000-9 – Сир кисломолочний)

ДК 016:2010  10.32.1 – Соки фруктові та овочеві (ДК 021:2015 15321000-4 – Соки)

ДК 016:2010  10.71.1 - Вироби хлібобулочні кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання  (ДК 021:2015 15811000-6 – Хлібопродукти)

ДК 016:2010  10.81.1 – Цукор білий буряковий (ДК 021:2015 15831000-2 – Цукор)

ДК 016:2010  01.47.2 – Яйця курячі у шкаралупі , свіжі (ДК 021:2015 03142000-8– Продукція тваринництва  (Яйця курячі у шкаралупі , свіжі)

ДК 016:2010  10.11.1 - М'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (Яловичина свіжа або охолоджена)  (ДК 021:2015 15111000-9 - М’ясо великої рогатої худоби родини бикових (Яловичина свіжа чи охолоджена та субпродукти)

Зміни до документації нафтопродукти.

ДК 016:2010  19.20.2Паливо рідинне та оливи мастильні (ДК 021:2015 09100000-0 – Паливо).

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright MyCorp © 2018